83 TL
(131 Yorumlar)Beğenmek: güzel, ürün, gayet, kademeli, aydınlatması, gibi, biraz, ışığı, hafif, şarj, geldi
Sevmiyorum: ürün, geldi, iade, şarj, kablosu, için, değil, sipariş, ışık, gönderildi, yanlış
Şirketler, TAXnumber | Sevkiyatın yapıldığı şehir | Teslimat süresi | Fiyatlar |
---|---|---|---|
SÜMEYYE YÜCE, 9890403495 | İstanbul | 29 Kasım - 5 Aralık | 82,99 TL |
SİNA HEDİYELİK EŞYA MEDİKAL TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 7700953018 | İstanbul | 29 Kasım - 5 Aralık | 85,85 TL |
MEHMET ŞAHİN, 7930325694 | İstanbul | 29 Kasım - 5 Aralık | 94,90 TL |
HÜSEYİN ÇELİK, 2370377655 | İstanbul | 29 Kasım - 5 Aralık | 109,90 TL |
ABDULKADİR ÖZTÜRK, 7090005262 | İstanbul | 29 Kasım - 5 Aralık | 109,90 TL |
FASLA ÇELİK, 2361610424 | İstanbul | 29 Kasım - 5 Aralık | 109,90 TL |
HANDE YILMAZ, 9700501436 | İstanbul | 29 Kasım - 5 Aralık | 119 TL |
MEHMET AKİF ÖZTÜRK, 7130294153 | İstanbul | 29 Kasım - 5 Aralık | 119,90 TL |
Masaüstü Usb Dokunmatik Masa Lambası Aydınlatma Led - Beyaz Model No : T12 kullanım deneyimlerinizi paylaşın
Ocak ayında alıcı
berbat bir firma deneyimi
Bu yorum yardımcı oldu mu?
Aralık ayında alıcı
boyu kullanılışı herşey güzel aydınlatması da öyle kullanışlı
Ekim ayında alıcı
hediye aldım, çok beğendiğini söyledi.
Kasım ayında alıcı
Kullanmaya başladığımızın ikinci gününde kendiliğinden en parlak seviyeden en düşük seviyeye iniyor, memnun kalmadık maalesef.
Aralık ayında alıcı
1 gun icinde gelmesi gayet guzel ayrica bekledigim gibi geldi urun.
Ekim ayında alıcı
beklediğimden küçük çıktı
Ekim ayında alıcı
Tek kelimeyle mükemmel.
Ağustos ayında alıcı
guzel bu paraya deger indirimdeyken alin
Mart ayında alıcı
Fotoğrafta göründüğü gibi gelmiyor. Biraz dandik duruyor ama indirimde olduğunda alınabilir bir ürün. Şarjlı çok olmasa da hızlı bitiyor.Uzun vadede kullanmalık bir ürün değil ama dediğim gibi indirimdeyken alınabilir fiyat performans açısından uygun.
Eylül ayında alıcı
okuma ışığı olarak kullanıyorum çok memnunum
Ekim ayında alıcı
çok basit kalitesiz
Kasım ayında alıcı
beyaz sipariş ettik pembe geldi
Kasım ayında alıcı
Çok hafif kutusunu elime alınca çok şaşırdım, güzel 3 kademeli ışığı harika, gözleri rahatsız etmiyor.
Ocak ayında alıcı
Beyaz renk geldi. Boyutu orta büyüklükte 3 ayarı var, açma kapama düğmesi dokunmatik. Şarja takılı şekilde çalışması üzücü :( prizden çıkartıldığı an sönüyor. Ama pille de çalışaliyor olması güzel bir özellik. Bem memnun kaldım. Deneme amaçlı açtığımda se
Eylül ayında alıcı
Fiyatına göre güzel bir ürün şarjlıymış bende geldiğinde öğrendim şarjıda iyi gidiyor
Şubat ayında alıcı
hemen bozuldu hiç aydınlatmıyordu çöp almayın
Temmuz ayında alıcı
içinde kablosu çıkmadı basit bir şey
Kasım ayında alıcı
Ürün gerçekten çok büyük değil bence bu bir artı, hatta küçük olmasına rağmen aydınlatması oldukça başarılı. Dokunmatik bir tuşu var ve oldukça hassas. İndirim zamanlarını kesinlikle takip edin ve alın. Ne kadar dayanacağı konusunda bir fikrim yok ama şu
Aralık ayında alıcı
Şık ve hafif bir tasarımı var. Işığı da gayet yeterli.
Kasım ayında alıcı
ürün çok güzel göründüğü gibi. 3 kademeli ışık olması çok güzel ancak paketleme çok kötüydü şans eseri sağlam gelmiş ve içinde fatura vs yoktu kutu açılmış vs onun için parasını hak etmiyor diğer yerlerde 40 tl daha fazlaymış ben bilmiyordum bilsem başka
Kasım ayında alıcı
Çok küçük alanı aydınlatıyor. Hele ki USB bağlamazsanız ancak kendi gövdesine ışık veriyor. Kötü!
Aralık ayında alıcı
ürünü çok beğendim fakat ışık en düşük seviyedeyken tiz bir ses çıkıyor yüksek bi ses değil ama çalışırken rahatsız oldum
Kasım ayında alıcı
çok beğendim
Kasım ayında alıcı
Sorulan soruya da şarjlı diye cevap verip kablosuz çalışmayan bi ürün göndermek nedir ? Çok saçma kutusu da ezilmiş ve paketlemesi çok kötüydü.
Kasım ayında alıcı
küçük geldi biraz ve rengi mavi geldi
Kasım ayında alıcı
güzel, sadece şarji biraz hızlı bitiyo. ışığı çok iyi kademeli olarak artıp azalabiliyo
Kasım ayında alıcı
Ürün iyi. Işığı yeterli.
Kasım ayında alıcı
beyaz diye aldım pembe geldi iade etmek istedim kutusu olmadıgı için kabul etmediler
Kasım ayında alıcı
bu paraya değmez.
Aralık ayında alıcı
Beklediğimizin çok çok üstünde geldi kesin almalısınız
Kasım ayında alıcı
Çok çok hafif, devriliveriyor. Onun dışında güzel. Aydınlatması 3 kademeli ve gayet tatmin edici.
Şubat ayında alıcı
cok iyi aydınlatıyor
Kasım ayında alıcı
gayet kullanisli ve iyi aydinlatiyor kablosuz da kullanilabiliyor.
Kasım ayında alıcı
Başarılı bir masa lambası
Ekim ayında alıcı
ilk kez kullandım tam düşündüğüm gibi güzel. inşallah bir sorun çıkmaz bu yıl en azından beni götürsün yeter
Ekim ayında alıcı
Ürün iş görür nitelikte, usb kablo ile geliyor şarjı fazla gitmiyor. 3 seviye ve dokunmatik. Bu fiyata malzeme kalitesi beklemeyin.
Aralık ayında alıcı
Tek kelimeyle ba yıl dım 3 aşamalı çok güzel ama 2. aşamada bir ses duyuluyor bu beni rahatsız etti ama hiç değişimle uğraşamam onun haricinde piyasadaki en iyiiii
Ekim ayında alıcı
3 adet sipariş etmiştim İlk günden şarj kablosu bozuldu Ç
Aralık ayında alıcı
Şarjlı değil,yanması için hep fişe takılı olmalı.Aşırı hafif,elinizi sallasanız devrilecek.
Ekim ayında alıcı
Bugün ulaştı elime ve gayet güzel. 3 aşamalı aydınlatıyor. Gövdesi bükülebilir şekilde yapılmış. Ders çalışacaklar için gayet uygun. Aydınlatması gayet ideal. Hafif bir ürün ama gövdesini eğince düşme durumu olmuyor. Şarjlı ve dokunmatik. Gönül rahatlığıy
Ekim ayında alıcı
Fotoğraftaki ürün değil. Fotoda usb kablolu ve şarjlı çalışıyor. Bana gelent Prize takılı olmadan çalışmıyor bu. Kitap okumam için illa prize yakın yerde olmak zorunda kalıyor insan. İşime yaramıyor iade.
Mayıs ayında alıcı
Gayet güzel uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı en üst seviye ışığı bir odayı aydınlatıyor memnunum
Temmuz ayında alıcı
kablosu kısa bence çok sevemedim.
Ekim ayında alıcı
Keşke içine pilini de yoksaydınız neyse ki pil olmadan güç e takınca çalışıyor, görseldeki ürün gelmedi ama fonksiyon olarak aynı pil olmaması önemli değil şarj uzun süre gidiyor ve üç kadameli olarak yanıyor fiyat performans ürünü
Kasım ayında alıcı
ürün çok iyi fakat kablosu biraz kısa ama aydınlatması gayet iyi tavsiye ederim ama biraz pahalı
Ekim ayında alıcı
dokunmatiği de ışıklandırması da gayet iyi
Nisan ayında alıcı
ışık vermesi fena değil ama çok dandik
Kasım ayında alıcı
gayet güzel iki aydirli kullanıyorum bir problem yaşamadım.
Eylül ayında alıcı
Ebatı küçükmüş ama benim kız beğendi tam masa göre ışıklandırmadı iyi şimdilik ileride ne olur bilmem ben şarzlı zannettimiştim pilli imiş
Aralık ayında alıcı
Ürün çok küçük ve hafif ama ışıklandırması gayet iyi çok sevdim
Nisan ayında alıcı
Baya güzel iyi ki almıșım dedigim ürünlerden 3 kademesi var șarj oluyo ve hızlı da doluyo boyutuda gayet ideal
Aralık ayında alıcı
Fiyatına göre çok çok iyi... Işığı 3 kademe BAYİLDİM
Ocak ayında alıcı
Yungul olmasina bakmayarak kotu digil isiklandirilmasi. Ama kablolari bashliksiz. Ayrica bashlik almal lazim. Bir az da agir olsaydi yerinde oynamazdi diye dusunuyorum
Ekim ayında alıcı
tamamıyla fiyat performans ürünü bence gayet güzel sorunsuz ve eksiksiz geldi
Ağustos ayında alıcı
Kitap okumak için evinizin en sakin bir köşesine oturun. Işıksız kalmayın.
Kasım ayında alıcı
gayet güzel dokunmatigi güzel islitor ve ışık 3 farklı güç seçeneği ile çalışıyor
Ekim ayında alıcı
çok güzel ve kademeli
Aralık ayında alıcı
ürün gayet güzel 3 kademeli yanması var gece ders çalışanlara öneririm :)
Nisan ayında alıcı
güzel ışık veriyor ama kablo giriş yeri hassas ve kafası ağır olduğu için düşüyo
Ekim ayında alıcı
özensiz pakatleme ayrıca içinden şarj koblosuda cikmiyor
Ekim ayında alıcı
Ürün görümdüğü gibi gayet kaliteli fakat şarjı bi saat kadar yüksek kademede yandığında hızlı azalıyor. 1 saatte ders çalışmak için gayet uygun bi süre. Tavsiye ediyorum.
Ekim ayında alıcı
fiyatına göre gayet uygun . ders için aldık ışığı da yeterli . küçük yer kaplamıyor
Aralık ayında alıcı
Dokunmatik ve çok güzel şık duruyor bu fiyata süper
Kasım ayında alıcı
Ürünün aydınlatması mükemmel şarjlı ama biraz boş gibi sürekli düşüp duruor
Ekim ayında alıcı
beyaz almıştım pembe yollamışlar ayrıca 6 gündür gelmedi ama aydınlatması iyiydi
Kasım ayında alıcı
idare eder portatif güzel bir ürün
Temmuz ayında alıcı
Biraz küçük ama ışığı çok iyi .
Şubat ayında alıcı
gayet güzel fakat şarjlı olsaydı daha iyi olurmuş prize takılı çalışıyor bilginiz olsun ama ben çok memnun kaldım
Ağustos ayında alıcı
Ürün görselden farklı ve istemediğim bir renkte geldi. Gelen ürün kesinlikle bu fiyatı haketmiyor
Ocak ayında alıcı
4 5 aydır kullanıyorum hala dokunmatığı iyi durumda. şarjı azaldıkça ışık gücü azalıyor ama şarjı hızlı bitmiyor bende
Ocak ayında alıcı
Gayet güzel ürün. 3 kademeli. Tam şadj edince yaklaşık 4 saati aşkın kullanım oluyor. Şarjdayken den kullanılabiliyor biraz şarj olduktan sonra
Ekim ayında alıcı
ürünü beğendim ama şarjı çabuk azalıyor ve parlaklık düşüyor. şarjda iken parlaklık artmıyor
Haziran ayında alıcı
Fiyatına göre iyi
Ocak ayında alıcı
malesef yorumlara bakarak aldım ama gerçekten 10 tl dışardan alabileceğim bir ürün kablo yok 3 kademede çalışıyor deniyordu hiç alakası olmayan avuç kadar çok kötü kalitesiz yazık bu paraya değmez.yanlış ürün
Eylül ayında alıcı
şarj çok az dayanıyor çok zaman kaybı sürekli şarj et falan
Nisan ayında alıcı
tek eksiği sarjlı olmaması onun haricinde gercekden mükemmel
Eylül ayında alıcı
Çok kullanışlı. Görüntüsü de çok güzel. Şarj oluyor pilsiz
Temmuz ayında alıcı
Şarj kablosu yok malesef ,ben azerbaycandan sipariş etdim kablo yok.
Ekim ayında alıcı
Ürünü haziran ayında aldım kızımın ders çalışma esnasında kullanmadı için. Malum yaz nedeni ile eylül ayında kullanmaya başladı fakat 1 ay kullandı lambası yanmıyor.
Şubat ayında alıcı
Aydınlatması güzel, çok şık ve zarif hiç düşünmeden alabilirsiniz ancak prize bağlı olarak çalışıyor
Ekim ayında alıcı
Satici sitede beyaz yazan urunu pembe yolladi iade ettim kabul etti lutfen ilanlarda renk stok durumuna gore gonderilir renk tercihi bildirin diye ibare koyunuz.
Eylül ayında alıcı
Ürün bozuk çalışmıyordu
Ekim ayında alıcı
Ürün guzel fakat içinde şarj kablosu gelmemıs eksik bir sekılde gelmiş
Ekim ayında alıcı
hafif ergonomik 3 kademeli ışığı var şarj süresini henüz denemedim ancak ışığı ve boyutu tam fiyat performans ürünü düzeltme: şarj olmuyormuş sadece fişe takılı kullanılıyor
Eylül ayında alıcı
çalışmıyor bozuk geldi. 3 saattir şarjda .
Kasım ayında alıcı
iade edildi.
Eylül ayında alıcı
kutu ezik geldi şarj kablosu yok ışık az kesinlikte tavsiye etmiyorum firma bile özensiz yollamış çok kirli idi iade edebilirim
Nisan ayında alıcı
Ürün güzel ancak sipariş ettiğim ürün değil, benzeri geldi. İşe yarar bulduğum için iade etmedim. Ben microcase markalı sadece usb'ye takılı iken çalışan bir model sipariş etmiştim. Şarjlı ve markası farklı bir ürün geldi.
Mayıs ayında alıcı
ders çalışırken işime yarar diye aldım ama şarjsızmış yine de ara sıra işime yarıyor . İndirimdeyken alın ama 50 tl üstü verilmez buna
Aralık ayında alıcı
Ürün 1 günde elime ulaştı.Bekledigim gibi ürün hafif küçük ve kullanışlı 3 kademeli oluşu cok güzel.Kutudan usb kablo çıkmadı satıcıya mesaj attim fakat geri dönüş olmadi o yüzden 1 yıldız kırdım
Kasım ayında alıcı
çok güzel bir ürün aydınlatması harika. gece kullandım bütün masam aydınlandı. 24 saat olmadan elime ulaştı. şarjlı sanıyordum ama değilmiş. şarj aleti başlığı ile prizde kullanılabilir veya laptopunuzu takabilirsiniz.
Şubat ayında alıcı
pirizli çalışıyor
Ekim ayında alıcı
Ürün elime çabuk ulaştı ancak paketlemede biraz sıkıntı var gibi. Ürün elime geldiğimde kutusu ezilmişti neyse ki ürün hasar görmemiş. Powerbanka takıp kullanıyorum, üç farklı seviyesi var ve üçüncüye ihtiyaç bile duymadım. Aydınlatması son derece tatmin
Şubat ayında alıcı
Yanlış ürün gönderiyorlar almayın baya kötü
Ekim ayında alıcı
ürün çok güzel 3 kademeli ama alacak kişi dikkat etsin şarjlı değil fişteyken çalışıyor
Temmuz ayında alıcı
ürün içerisinden usb kablo su cıkmadı lamba geldi fakat.Kablo gerekli satıcı resim istedi o yüzden burdan resim yüklemesi yapa bildim ürün calışır durumda başka bir kablo ile kontrol ettim güzel lamba fakat kablo olması gerekli.
Ekim ayında alıcı
Biraz geç geldi ama urun bekledigim gibo geldi
Aralık ayında alıcı
guzel ama benim hatam olan bir sey sarjli olmamasj aman siz dikkat edin ;) mesela gecen gun belli bi yukseklikten dustu hicbir sey olmamis saglam yani
Aralık ayında alıcı
yanlış ürün yolladılar
Şubat ayında alıcı
Biraz küçük, içinden şarj kablosu da çıkmadı.
Ocak ayında alıcı
Ürünle hiç alakası olmayan küçücük bir ışık gönderildi fotoğraftakiyle hiç ilgisi yok. O kadar da beklettiler
Ocak ayında alıcı
Ürün çok küçük ayrıca da pilli keşke buraya bana gelenin fotoğrafını da koyabilsem
Ekim ayında alıcı
sarj özelliği var sanıyordum ama yokmuş
Aralık ayında alıcı
geldiği hafta şarj takma yeri bozuldu :(
Ocak ayında alıcı
çok güzel iyi ayarlarsanız devrilmiyor. Işıklandırması aşamalı o yüzden dikkatim dağılınca açabiliyorum uyandırıyor ;) yer de kaplamıyor masada çalışma kitaplarıma yer kalıyor. şarjlı almayı düşünmüştüm aslında ama 1 saatlik şarj yetiyormuş şarjlı olanlar
Nisan ayında alıcı
sajli degil cik kulkanisli bulmadim
Ocak ayında alıcı
Yanlış ürün gönderildi
Kasım ayında alıcı
16 17 tl ye satılan dandik bir ürün gönderildi. ne dokunmatik ne içinden şarj kablosu çıktı. sadece 3 tane pil ile çalışan 4 tane led ışığı olan bir ürün gönderildi
Aralık ayında alıcı
Şarzdan çıkardığın an işi bitiyor elektrik olmadığında kullanamazsın
Aralık ayında alıcı
3 ay olmadan bozuldu
Ekim ayında alıcı
Göründüğü gibi gayet güzel ama USB takılı değilken çalışmıyor
Aralık ayında alıcı
Prize takılı olarak çalışıyor,prizden çıkardığınız zaman çalışmıyor.
Mart ayında alıcı
Usb kablosunu göndermemişler çok sinirlendim şaka misiniz nasıl çalışıyor çalışıyor mu çalışmıyor mu nasıl anlicam pes yanı iade
Kasım ayında alıcı
ürün dün geçti elime ışık kendiliğinden azalıyor bozuk cıktî faturasını attığım için degiştiremiyorum
Kasım ayında alıcı
10 günde geldi ve sarjsızmıs bilmiyordum uğraşmamak icin iade etmeyecegim
Aralık ayında alıcı
bozuk geldi iade ettim
Ocak ayında alıcı
Ürün oldukça küçüktü ve resimdeki ile arasında çok fark var sapı tel gibi aynı o fiyata bu ürün alınmaz indirimde olsada asla almam bunuda iade verdik zaten ayrıca ışığı evet çok fazla tek o kısmını beğendim ürünün plastiğine tırnağımı sürsem dökülecek o
Şubat ayında alıcı
Küçük ama kullanışlı ürün
Ocak ayında alıcı
ürün çok küçük ve oyüzden iade ettim..
Kasım ayında alıcı
minik çok fonksiyonlu yer kaplamayan bir ürün tavsiye ederim
Aralık ayında alıcı
Ürün tamamen farklı geldi, kalitesizdi ve sayfada anlatıldığı özelliklere sahip değildi. Dokunmatik ve ışık ayarlanabilir değildi. Düğmeli bir modeldi, iade ettim.
Aralık ayında alıcı
Dokunmatik diye tuşlu küçücük bişey gönderiyorlar kesinlikle almayın
Kasım ayında alıcı
yanlış ürün geldi almayın
Kasım ayında alıcı
Gönderilen ürünün resimdeki ürünle hiç alakası yok ve gelen ürün de hiç güzel değil,almayın
Kasım ayında alıcı
Ben bir ürün sipariş verdim ama ürün yalnış gönderildi ve bu yalnış gelen üründe hiç iyi değil. Ve satıcı hiç cevap vermedi. Ve sarj fişi yok sabit fiş var hiç tavsiye etmiyorum hiç 0
Aralık ayında alıcı
belirtilen ürün değil, benim beğendiğim pilli değildi ve pil yuvası kapağı tam oturmuyor.
Kasım ayında alıcı
urunu birkez siparis ettim yanlis urun gonderildi. utanmadim ikinci kez siparis ettim ama onlarda utanmadi yine ayni yanlis urunu gonderdiler. elinizde yoksa koymayin. niye insanlari surekli madur ediyorsunuz. surekli iadeyle ugrasiyorz.
Kasım ayında alıcı
saka gibi bir olay yasadim yolladiklari urunun gorseldeki urun ile alakasi yok hayir hadi bu urunu yolladiniz urun hicbir sekilde prize girmiyor size bir puan bile cok gercekten yanlis urun gonderimine bile okeyim ama hicbir sekilde calismayacak urunu gon
Ocak ayında alıcı
Yanlış ürün gönderimi yapıldı. Hevesim yarıda kaldı
Aralık ayında alıcı
Aldığım ürün ile gelenin ne alakası var nasıl bir iş yapma şeklidir bu anlayamıyorum. İade ediyorum tavsiye etmiyorum kimseye! Ayrıca gönderdiğini üründe elde kalır o kadar kalitesiz.
Aralık ayında alıcı
Başka ürün göndermişler küçücük bir şey geri iade için hemen gönderdim .