1200 Derece Cam Atölyesi Yorumlar

(21 Yorumlar)

Beğenmek: keyifli, atölye, güzel, merve, hanım, tatlı, olan, oldu, için, kafe, workshop

Sevmiyorum:

Adres şu şekildedir: Balat, Vodina Cd. No:60, 34087 Fatih/İstanbul, Türkiye

Telefon:

Web sitesi: 1200derece.com

Maliyet artıları ve eksileri

Kullanıcıların maliyet değerlendirmesi 1200 Derece Cam Atölyesi

Kötü fiyat

En iyi fiyat

Rakiplerle fiyat ve değerlendirme karşılaştırması

Derecelendirmeler & Yorumlar

  1. Ca
    #1 ziyaretçi

    Cam ile tanışma atölyesine katıldık. Hocamız çok ilgili ve sevecendi. Çok tatlı ve eğlenceli bir workshop sonunda güzel anahtarlıklar yaptık.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  2. #2 ziyaretçi

    Güzel küçük tatlı ortam. Güzel cam, el işi ürünler mevcut. İçeide atölye eğitimide verilmekte. Cafe, mağza ve atölye şeklinde iç ice bir ortam. Atölye çok eğitici ve keyifli bir çalışma ortamı sunarak güzel bir deneyim yaratıyor. Fakat …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  3. He
    #3 ziyaretçi

    Hem sıcak bir şeyler yiyebilir hemde hemen oracıkta yapılmış minimal, tatlı cam objeleri inceleyip dilerseniz alışveriş yapabilirsiniz. Hatta ve hatta ücret karşılığında eğitimlere katılarak kendi ürünlerinizi bile yapabilirsiniz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  4. Me
    #4 ziyaretçi

    Merve hanım hem işini doğru bilip, hem de düzgün aktarabilenlerden. Atölye gayet keyifli geçti. Mekan da gayet ferah. Atölye sırasında verilen arada kahvenizi de içme şansınız var. Balat'ta kişiliği olan mekanlardan...

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  5. He
    #5 ziyaretçi

    Hem cam atölyesi, hem kafe, hem de hediyelik eşya dükkanı olan 1200, şık hediyelikleri ve sade dekorasyonu ile belli ki Balat'ın değerini arttıran mekanlardan birisi. Nazar boncuğu şeklindeki yaka iğnesini görüdüğümde çok beğendim. Lâcivert ceketlerime çok yakışacağına eminim.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  6. Ca
    #6 ziyaretçi

    Camın işlenmesini deneyimlemek süper keyifliydi. Merve Hanım ve ekibine çok teşekkürler!

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  7. Ki
    #7 ziyaretçi

    Kişiye özel cam yapma eğitimi veriliyor, çok özel birbyer. Kahve çay vs de servis ediyorlar. Kendi yaptıkları cam bardakları kullanıyorlar. 5 yıldız.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  8. 15
    #8 ziyaretçi

    15 yaşındaki kızımız uzun zamandan beri cam atölyesine katılmak istiyordu, biz de doğumgünü için bu atölyeyi düşündük. O atölyede iken biz de ailecek kafe kısmında oturup kahve ve cheesecake keyfi yaptık.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  9. Me
    #9 ziyaretçi

    Merhaba, daha önce hiç cam çalışmalarına katılmamış biri olarak ilk paylaşmak istediğim konu başlığı “1200 derece cam atölyesi ekibi” Merve Hanım ve ekibinin pozitif enerjisini alana girdiğim anda hissettim ve bizi bekleyen lezzetli …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  10. Ba
    #10 ziyaretçi

    Bayıldim,kafede fincan,bardak,pipet vb kendi ürunlerı

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  11. Me
    #11 ziyaretçi

    Merve hocama ve diğer ilgili arkadaşlara teşekkürler. Çok keyifli ve bilgilendirici bir cam workshop'u oldu. Yakında vitray atölyesinde yeniden görüşeceğiz umarım ve o da en az bu kadar keyifli olur

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  12. Ço
    #12 ziyaretçi

    Çok sıcak güzel bir ortam

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  13. Co
    #13 ziyaretçi

    Cok tatli şirin bir kafe ayni zamanda atölye . 1 gunluk workshop aldik cok keyifli geçti.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  14. Ul
    #14 ziyaretçi

    Ulaşımı kolay ve oldukça güzel bir mekanda dolu dolu 3 saat geçirdik. Eğitmenimiz Merve Hanım ve atölye çalışanları son derece ilgili, keyifli bir workshop deneyimi yaşattıkları için tekrar teşekkür ederiz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  15. Ön
    #15 ziyaretçi

    Önceleri güzel atmosferi sebebiyle sık sık gittiğim mekanda cam atölyesine de katıldım. Merve Hanım gerçekten işinde usta ve atölye de çok keyifli geçti. Buraya oturmaya ve cam ürünler almaya sık sık geleceğim gibi görünüyor.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  16. Ço
    #16 ziyaretçi

    Çok güzel keyifli biryer düzenli olarak uğramayı düşünüyorum

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  17. Ba
    #17 ziyaretçi

    Balat’ta keyifli vakit geçirmek için uğranacak mekanlardan biri. Atölyeye katılmak oldukça eğlenceli. Cama şekil vermek insanı motive eden bir deneyim oldu benim için. Cam ustası Merve hanım ile bu deneyimi yaşamak günümün en iyi anıydı. …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  18. Ha
    #18 ziyaretçi

    Harika bir konsept. Hem atölye hem kafe aynı zamanda workshop. Balat'ta gezinti yaparken keyifli bir mola yeri olabilir. Sahibiyle de tatlı bir cam sohbetine girebilirsiniz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  19. Ab
    #19 ziyaretçi

    Ablama hediye almak yerine hediyemi kendim yapmak istedim ve atölyeye katıldık. Kolye de anahtarlık da harika oldu! Ateşin karşısında, sert olan camın eğilmesi, erimesi, sonra tekrar sertleşmesi..Alev ile çalışınca anda kalmanın keyfine …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  20. ha
    #20 ziyaretçi

    harika bir deneyim, Merve hanımın verdiği birkaç saatlik eğitim gerçekten arayıpta bulunulmayacak cinsten Eğitim ve ya eğlence hangi amaçla gelinecekse alanında tek olan atölye.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  21. #21 ziyaretçi

    Mükemmel tatlı insanların işlettiği çok keyif alacağınız bir yer. Biz eşimin doğum gününde gittik 3 er boncuk ile deneme dersi yaptık. Merve hanım o kadar güzel anlattı ki maximumu 1800 °C olan bir sıcaklıkta ilk denemeniz olmasına rağmen rahatlıkla çalıştık ve toplam 6 adet hatıra boncugumuz oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

Bize 1200 Derece Cam Atölyesi ile ilgili deneyimlerinizi anlatın

1200 Derece Cam Atölyesi kullanım deneyimlerinizi paylaşın