Yorumlar

(48 Yorumlar)

Beğenmek: reklam, için, destek, google, konuda, tafsiye, vipot, dijital, doğru, ederim, ajans

Sevmiyorum:

Adres şu şekildedir: Tabaklar Mah. Hattat Emin Barın Cad. Ünal İş Merkezi No:20 Kat:2/18, 14100 merkez/Bolu, Türkiye

Telefon: +905449516533

Web sitesi: vipotreklamdanismanlik.com

Maliyet artıları ve eksileri

Kullanıcıların maliyet değerlendirmesi

Kötü fiyat

En iyi fiyat

Rakiplerle fiyat ve değerlendirme karşılaştırması

Elif Ozalit Reklam Yorumlar

33 8

Derecelendirmeler & Yorumlar

  1. Re
    #1 ziyaretçi

    Reklamlarınız başarılı olmasını istiyorsanız Türkiye'de en doğru reklam ajansı bu kadar net söylüyorum. Kafanız rahat eder aylardır uğraşıyoruz bir doğru ajans çıkmadı video izledik ulaştık ciddi anlamda farklılar ısrarla öneriyorum.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  2. Me
    #2 ziyaretçi

    Mersin ilinde vip kiralama hizmeti sunuyoruz işletmemiz için google reklamları üzerine destek aldık her konuda bilgi ve destek olundu reklamlarımız başarılı şekilde ilerliyor her an ulaşılabilir olmaları ve destek vermeleri çok önemli çalışmanızı tafsiye ederiz

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  3. Be
    #3 ziyaretçi

    Beş Yıldızı sonuna kadar hak eden işinde uzman müşteri odaklı çalışan ender ajanslardan. Özellikle cihan bey bıkmadan usanmadan bizi dinleyip işletmemiz için gerekli işlemleri gerçekleştirmek adına çok yardımcı oldu . Kendisine sonsuz teşekkürler .

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  4. Ci
    #4 ziyaretçi

    Cihan son derece iyi, çok profesyonel, başarılı, ayrıca çok kibar ve her isteğimiz iş ile ilgileniyor. Vipot reklam ajansıyla temasa geçen herkes için en iyisini istiyor. O harika bir şirketin harika bir temsilcisi.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  5. İş
    #5 ziyaretçi

    İşletmemiz için reklam ve web tasarım hizmeti aldık çok yardımcı oldular devamlı sorularımıza cevap verdiler 1 hafta içinde tüm işlemlerimizi aktif hale getirdiler memnun kaldık teşekkür ederiz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  6. Go
    #6 ziyaretçi

    Google üzerinde taksi durağımız için reklam çalışması yaptırdık çok memnun kaldık ilgili arkadaşlar çok detaylı bilgi veriyor her konuda anında destek oluyorlar google reklamları için tafsiye ederiz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  7. Re
    #7 ziyaretçi

    Reklam ve Web Tasarım Konusunda Tafsiye Ediyoruz çok ilgili ajans çalışanlarda her konuda ellerinden geleni yapıyorlar tüm süreçleri sorunsuz şekilde hallediyorlar

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  8. Ye
    #8 ziyaretçi

    Yenilikçi,çözüm odaklı,üretken,seri feedback yapabilen,güler yüzlü ve dinamik kadrosuyla sağlam temeller üzerine kurulu iş bitirici ve kurumsallığı amaç edinmiş sorun ve çözümleri farklı açıdan gören... Evet beklentisi yüksek olanlar için vipot'un kaliteyi değiştiren çalışmalarını tafsiye ederim.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  9. Ek
    #9 ziyaretçi

    Ekipçe çok ilgili ve bilgili insanlar. Her soruma bu kadar etkin ve hızlı cevaplar vermelerinden profesyonel oldukları, işlerini severek yaptıkları anlaşılıyor. Vipot ajansı web tasarım ve reklam konusunda tercih edebilirsiniz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  10. #10 ziyaretçi

    Küçük bir işletmem olduğu için dijitalleşme konusuna pek sıcak bakmıyor, uğraşmak istemiyordum. Ama Vipot Reklam sağ olsun, her türlü dijital reklam kanallarından, internet sitemin tasarımına ve kurumsal kimlik tasarımına kadar her türlü …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  11. Ta
    #11 ziyaretçi

    Taksi durağımız için reklam yaptırdık aslında reklama sıcak yaklaşmıyorduk kendileri ile görüşme yaptıktan sonrasında deneme kararı aldık reklam kurdukları 2 gün içinde +50 müşterimiz arttı gerçekten yönlendirmeleri için teşekkür etmek gereklidir hem harika iş oldu hemde işimizi reklam ile büyütmenin doğru olduğunu anladık.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  12. Vi
    #12 ziyaretçi

    Vipot Reklam açıldığından beri onlarla çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Firmamın bütün dijital işlerinin yönetimini sağlıyorlar. Sosyal medya, Adwords SEO hizmetleri alıyorum. Daha önce de başka ajanslarla da çalıştım. Ancak hiç biri …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  13. Pr
    #13 ziyaretçi

    Profesyonel olarak google reklam desteği alabilirsiniz google ads reklamları konusunda doğru stratejiler uyguluyorlar. Tafsiye ederiz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  14. Go
    #14 ziyaretçi

    Google reklamları için destek alıyoruz çok memnunuz arkadaşlar çok ilgili her aradığınızda ulaşabiliyorsunuz her konuda hızlıca destek oluyorlar reklamlarınız için tafsiye ederiz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  15. Vi
    #15 ziyaretçi

    Vipot'un Oyunu Değiştiren Reklam Yönetimi ile Fark Yaratın. cümlesini okuduktan sonra ciddi anlamda bu sözü destekliyorum. Harika İş

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  16. He
    #16 ziyaretçi

    Her an ulaşılabilir, her türlü yeni google güncellemesinde hazırlıklı, sizi dinleyen, sizin istediğinizden fazlasını veren bir Reklam şirketi. Web tasarım konusuna da oldukça iyiler. Gece gündüz tüm aramalarda o an müsait olmasalar bile 5dk …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  17. Di
    #17 ziyaretçi

    Dijital ortamda varlığınızı sürdürebilmeniz Google’dan geçer. Bu net bir bilgi olmasıyla birlikte, Google reklamları da oldukça etkilidir. Ben şimdiye kadar tüm reklamları Google üzerinden verdirdim. Profesyonel bir firma ararken de, Google …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  18. Re
    #18 ziyaretçi

    Reklam uzmanlığı sosyal medya danışmanlık konusunda gerçekten başarılı bir firma. Reklam firmaları arasında işini en ciddi yapan firmadır. Haritada gördüğünüz diğer firmaların aksine sadece kazanç değil aynı zamanda kazandırma yönünde …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  19. We
    #19 ziyaretçi

    Web tasarım konusunda destek aldık aynı zamanda Google arama sonuçlarımızı mükemmel seviyeye çıkarttılar. Bunların dışında reklam ve tasarım anlamındaki çalışmaları da çok kaliteli. Yakın zamanda Türkiye'nin devleri arasında yer alacak vizyona sahip. Tüm çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  20. Di
    #20 ziyaretçi

    Dijital Pazarlama bilinen bir iş olmayabilir. Ama vipot reklam sayesinde hem paramı boşa harcamadım hemde internet üzerinden müşteri kazandım. Google merchants üzerinden ürünlerimi yayınladım. Kelime reklamlarında tam isabet kelimeler yakaladık. Kısacası dijital pazarlama Google reklamları Vipot Reklam tafsiye ederim.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  21. Pi
    #21 ziyaretçi

    Piyasada ne kadar SEO biliyorum diyen varsa, Vipot Ajansı tanımıyor demektir. Kendilerine özgü çalışmaları ve tamamen rapor konusundaki profesyonellikleriyle birlikte, doğru ve kaliteli hizmetler almamı sağladılar. Valla sağ olsun ne zaman …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  22. #22 ziyaretçi

    SÜPERSİNİZ!!! üstelik doğru strateji doğru pazarlama doğru reklam doğru yönetim on numara ilgi alaka hepsi vipot dijital ajansta mevcut kısa süre olmasına rağmen çok etkileyici işlere imza attılar dijital ajans olarak destek alabilirsiniz!!!

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  23. Vi
    #23 ziyaretçi

    Vipot reklamdan Google Reklam ve SEO konusunda destek alıyoruz çalışan arkadaşlar çok ilgililer kısa sürede hızlı verim alabiliyorsunuz yıllardır tecrübe edinmişler her konuda yardımcı oldular tafsiye ediyorum.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  24. Vi
    #24 ziyaretçi

    Vipot ajans ve ekibine çok teşekkür ederim

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  25. Vi
    #25 ziyaretçi

    Vipot Reklam Agency ve ekibine çok teşekkür ederim

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  26. Uz
    #26 ziyaretçi

    Uzun zamandır çalışıyoruz. Her istek ve sorunlarımıza en kısa sürede profesyonel şekilde etkili çözüm sağlanıyor. İşlerinin hakkını veriyorlar. Onlarla çalışmak gerçekten harika. Kendilerine çok Teşekkür ediyorum.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  27. We
    #27 ziyaretçi

    Web tasarım konusunda çok iyiler aynı zamanda Google arama sonuçlarımızı mükemmel seviyeye çıkarttılar. Bunların dışında reklam ve tasarım anlamındaki çalışmaları da çok kaliteli. Yakın zamanda Türkiye'nin devleri arasında yer alacak vizyona sahip. Tüm çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  28. Ço
    #28 ziyaretçi

    Çok firma denedik en az maliyet ile en iyi performansı yakalamamı sağladıkları için, işini düzgün yapan, ilgilenen ve doğru yönlendiren alanında kendini geliştirmiş profesyonel bu ekibe teşekkür ediyoruz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  29. Sa
    #29 ziyaretçi

    Sanat Galerimizin ilk web sitesini yapan ve İzmir Sanat Galerisi ve bir çok sanat ile ilgili kelimelerde de Google da kısa sürede ve kalıcı olarak ilk sıralara getiren bilgili ve güvenilir yepyeni teknik ve fikirleri olan Dijital Ajans. Teşekkürler

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  30. Bu
    #30 ziyaretçi

    Butiğim için sosyal medya danışmanlığı hizmeti alıyorum gerçekten harika tasarımlar ve kampanyalar yapıyorlar e-ticaret sayfanız için kesinlikle öneririm

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  31. #31 ziyaretçi

    Sürdürülebilirlik... Her kurum ve firma için anahtar kelime ve bu ajans bu işi iyi yapıyor

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  32. We
    #32 ziyaretçi

    Web site tasarımı ads ve Seo hizmetlerimi 'vipot Ajans' yaptı. Satışlarımın artmasıyla birlikte sayfalarda sıralama da ön plana çıktık. Çalışmalarını titizlikle yerine getirmektedirler. Seo hizmetlerinde özgün makaleler yazıyorlar.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  33. öz
    #33 ziyaretçi

    özel okulumuz için reklam ve sosyal medya konusunda destek aldık çok memnun kaldık tafsiye ediyorum.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  34. He
    #34 ziyaretçi

    Her konuda yardımcı olan harika bir ajans alacağınız hizmeti anlatan detayları ile bilgi veren neler yapılması gerektiği ve ne kadar zaman alacağını söylemeleri çok iyi emekleriniz için teşekkür ederim.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  35. Di
    #35 ziyaretçi

    Dijital reklam ajansı arayanların kesinlikle tercih etmesi veya fikir alması gereken ajanslardan.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  36. İn
    #36 ziyaretçi

    İnfluencer olarak çalışmaya başladım çok memnunum her konuda hızlıca destek oluyorlar her konuda her an destek var ayrıca diğer influencer ile tanışıp destek alabiliyorsunuz tercih edebilirsiniz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  37. Ço
    #37 ziyaretçi

    Çok başarılı işlere imza atan işletmeleri dijital pazarlama anlamında her konuda destekleyen dijital ajans çalışmanızı tafsiye ederim

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  38. En
    #38 ziyaretçi

    En iyi dijital ajans diyebilirim her konuda destek var yardımcı oluyorlar işlerini nasıl yapacaklarını iyi biliyorlar tafsiye ederim

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  39. Re
    #39 ziyaretçi

    Reklam ve sosyal medya hizmeti alıyoruz memnunuz her konuda ellerinden gelenin en iyisini başarıyla yapıyorlar

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  40. Aj
    #40 ziyaretçi

    Ajansımdan çok memnunum 1 yıldır çalışıyoruz her konuda her zaman destek olundu influencer ajansı arayanlara tafsiye ederim

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  41. Pr
    #41 ziyaretçi

    Profesyonel olarak hizmet alabileceğiniz reklam ajansı her konuda geniş bilgiye sahip çalışanları ile günün her anı destek alabiliyorsunuz.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  42. İn
    #42 ziyaretçi

    İnfluencer olarak çalışıyorum her konuda hemen destek oluyorlar tüm süreçleri hızlı şekilde yürütüyorlar tafsiye ederim.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  43. İş
    #43 ziyaretçi

    İşini çok iyi bilen, kurumsal ve ilgili bir firma. Kesinlikle tavsiyemizdir.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  44. Fr
    #44 ziyaretçi

    Frankfurt yaşıyorum işletmem için reklam kurdurdum harika arkadaşlar tafsiye ederim.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  45. De
    #45 ziyaretçi

    Destek ve ilgi çok iyi yardımcı oluyorlar

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  46. Yo
    #46 ziyaretçi

    Yorumm yok

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  47. Mo
    #47 ziyaretçi

    Mobil Lastik firmamız için google reklamları kurdurduk çok memnun kaldık ciromuz arttı işlerimiz fazlası ile arttı her an destek oldular çözüm ürettiler google reklamları için öneriyoruz işlerini en iyi şekilde yapıyorlar.

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

  48. Ve
    #48 ziyaretçi

    Very good agency. They are very helpful. Cihan is extremely good, very professional, very polite, and any requests we had she looks after people. She just wants the best for anybody that gets in contact with vipot reklamagency. She is an …

    Bu yorum yardımcı oldu mu?

Bize ile ilgili deneyimlerinizi anlatın

kullanım deneyimlerinizi paylaşın